Petri 1. Felvonás

Íme az első helyzetjelentés a Nagy Kalandról. :-) A hajnali 4 órás ébresztőt egyikük sem viselte túl jól, és még az ajándék mustár is otthon maradt, ennek ellenére sikerült egy 10 perces kiselőadást tartani a check- in pultnál a jógamatrac csúszásmentességéről a derékfájós Maléves leányzónak. :-)

Stockholmban szikrázó napsütés fogadott és Mamma a sárga Toyota Yarissal. :-) ( ő Hajnal haverjának beazonosíthatatlan korú anyukája aki volt olyan kedves és elszállásolt minket)
Tegnap városnézés, tekergés, ma kora reggel pedig irány mysore órára
Petrihez.

A yogashala nagyon szimpatikus, családias hely, benne Gittan (a Shala vezetője) két tündéri kutyájával. :-) Ma a mi csoportunkban összesen 8-an voltunk, örültünk is hogy nincs tömeg. A társaság nagyon vegyes, zömében lányok ill. egy srác, aki akár a női öltözőben is lehetett volna…:-)
Mindenki svéd, kivéve minket, bár szerintem Hajnalt annak nézik. :-)

A teremben gyülekezve megláttuk Petrit a folyosón, aki cuki kontyával egy “P.Jois 91” feliratú trikóban feszített. Majd bejött, bemutatta az asszisztensét (akinek a nevét azzal a lendülettel elfelejtettük, no de majd holnap), és üdvözölt minket. Egyúttal meginvitált minket holnap vacsorára. A mantra után elkezdtük a sorotatot, mindenki az egyest, kivéve egy lányt aki lenyomta a kettest, majd a hármasból egy kicsit.

De kanyarodjunk vissza arra a mantrára! Iszonyú erővel szólt, borzongatóan szép volt. Mintha Patthabi zengette volna. :-) A végére Petri beszúrt egy olyan lezárást amit senki sem ismert, azt csak ő énekelte halkan az erőteljes, hangos ashtanga mantra végére. Érdekes volt.

Elkezdtük a napüdvözleteket, majd (a kutyasétáltatásból :-) ) befutott Gittan is, így nyolcunkra 3 igazító tanár jutott. Nice! :-)

Ráadásul 3 profi tanár! Mert az már az első igazításokból kiderült, hogy értik a dolgukat. A második lefelé néző kutyában kaptam egy jó kis masszírozós igazítást Petritől, aki egyébként végig pörgött, figyelt, igazított. Nagyon jó gyakorlás volt!

Nagyon érdekes volt számomra ahogy Petri indította az órát, ugyanis eléggé parásan vágtam neki ennek a workshopnak. Attól tartottam kicsi vagyok én ide, béna, és még érteni sem fogok semmit. Ehhez képest az első mondata mintha hozzám szólt volna. “Relax. Don’t panic, it will be an ordinary mysore practice.” :-)

Nagyon várjuk a holnapi napot!: Reggel mysore, du. technikai óra, este vacsora Petrivel.

Hozzászólás

Kategória: 99% gyakorlás, Útinapló, beszámoló

Hozzászólás