Spring is in the air

Jó régen jártam erre… :(
Utolsó bejegyzésem óta sok minden történt velem: próbáltam helyretetetni a vállamat (ami egy régi jól sikerült igazítás óta mocskosul fáj), 1 napig jobb lett azután visszaállt az állapot; ellenben megtanultam értékelni azokat  a napokat amikor éppen nem fáj semmim.
Még mindig agyondolgozom magam, de néha-néha már tudok megálljt parancsolni, és hál’ istennek időközben a tavasz is megérkezett.

Piszkosul várom az áprilist és a Stockholmi utat, jó lesz végre eltűnni pár napra. Ami a gyakorlást illeti, jelenleg kicsit stagnál a fejlődés, pedig igyekszem tartani a rendszeres gyakorlást. Az utóbbi időben már egészen jól ment a drop back, (lemenni már sikerül gond nélkül és a feljövetel is egész jól megy), de a ma reggel elég siralmas volt. Már eleve merev tagokkal ébredtem, így nem volt egy gyönyörűség a sorozatom. :( Ennek ellenére örülök, hogy nem beszéltem le magam a gyakorlásról, mert az óra utáni  felszabadultság érzés tényleg megfizethetetlen.

Így péntek délutánra íme egy kis vidámság, hogy jól induljon a hosszú-hétvége. :-) És mi még a Szalai-szigortól tartunk… :D Hááát remélem ez a katonás módi itthon nem lesz bevezetve… ;-)

 

Hozzászólás

Kategória: beszámoló, egyéb, villámpost

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s