ABC

Tudom-tudom régen írtam blogot, és csak számomra kifogás, hogy a jógázás mellett baromi sokat dolgozom mostanában, most is csak egy villámpostra van időm. Hja, nehéz az élet egy multicégnél kérem. :( Nagy szerencse, hogy itt van nekem a jóga, ami mindig átsegít a nehezebb időszakokon.

Jó hír, hogy most újabb alkalommal bővült a heti jógalátogatásaim száma, nevezetesen a vasárnapi ABC-vel. Az ABC, vagyis az Ashtanga Breakfast Club :-), egy szuper kis kezdeményezés, melynek az a lényege, hogy jöjjünk össze páran, jógázzunk, azután pedig beszélgessünk és reggelizzünk.

Fruzsi volt olyan kedves és felajánlotta a stúdióját és a konyháját e nemes cél érdekében, így vasárnaponként a Városligetben, a Flow Yoga-Pilates stúdióban gyűlünk össze egy kis gyakorlásra, eszmecserére és persze nem utolsósorban reggelire. A gyakorlás ingyenes, csak a reggelihez hoz mindenki valami hazait.

Pontosan ez az, ami nekem mindig is hiányzott, mert sajnos a jógastúdiókban a gyakorlás után általában nincs lehetőség arra, hogy leüljünk és megbeszéljük a tapasztalatokat, aminek egyik oka persze az, hogy mindenki rohan a dolgára. A Main shalában szeretem, hogy óra után leülünk teázni (még a Szabi-féle spéci főzetet is :-) ), de egy reggelizés azért sokkal jobb hangulatot tud teremteni.

Nagyon jó érzés a részese lenni annak,  hogy tanárok és diákok, 4 jógastúdióból vegyesen mind-mind együtt gyakorolnak. :-)

Most vasárnap “girl power” volt, mert a fiúk nem tudtak eljönni, így öten lányok gyakoroltunk. Az ABC “hivatalosan” közös gyakorlás, tehát mindenki gyakorol a saját ütemében, és nincs igazítás. Ennek ellenére most legutóbb az Orsi érzett késztetést és pattant föl segíteni supta kurmásanában  Fruzsinak és nekem, előző alkalommal pedig a Balázs ajánlotta fel a segítségét egy-két póznál. :-)

Óra után irány a terülj-terülj asztalka és a közös reggeli, ahová mindenki hozott valami finomságot. Hihetetlenül hasznos ez a tapasztalatcsere amiből én eddig is nagyon sokat tanultam, és itt most még több emberrel van lehetőség beszélgetni. Jó kis önképzőkör ez, szerintem mindenki tanul belőle és persze az sem utolsó, hogy mindez teljesen ingyenes. (Bár itt jegyezném meg, hogy Hajnal számára kötelezővé kellene tenni a sütisütést! ;-) )

Ami engem illet szeretném megköszönni ezt a szuper kezdeményezést és a meghívást!  Én tutira megyek amikor csak tudok! :-)

Hozzászólás

Kategória: 99% gyakorlás, beszámoló, egyéb, villámpost

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s